Werk

Werk

 

Meer dan een kwart van de kankerpatiënten ervaart problemen op het werk, tijdens de behandeling, maar ook daarna. Dit komt door de langdurige gevolgen die kanker kan hebben zoals concentratieproblemen, vermoeidheid en lymfoedeem.

Weten dat je niet de enige bent voor wie dit geldt, kan je helpen het bespreekbaar te maken. Blijf niet langdurig over je grenzen gaan maar kijk in overleg met je werkgever naar de juiste balans. Werk kan heel helpend zijn voor je herstel, naast inkomen geeft het je ook regelmaat, afleiding en sociale contacten.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het oppakken of volhouden van je werk? Dan zijn er verschillende zorgverleners die iets voor je kunnen betekenen.

Loopbaanadvies

Een loopbaanadviseur is de aangewezen persoon om naast je te staan in het proces van werkhervatting tijdens of na kanker. Samen met jou wordt gekeken naar jouw mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de huidige of toekomstige functie. Je staat er niet alleen voor, maar doorloopt het pad hand in hand met iemand die de ins en outs kent. Via Oncozorg Deurne kan je terecht bij Zo-ik loopbaanadvies.

Loopbaanadviseur Carola Boerenkamps | Oncozorg Deurne
Carola Boerenkamps
BEKIJK PROFIEL

Contactgegevens zorgverlener

Brigitte Franssen loopbaanadviseur
Brigitte Franssen
BEKIJK PROFIEL

Contactgegevens zorgverlener

Scroll naar boven