Brigitte Franssen

Loopbaanadvies

Brigitte Franssen loopbaanadviseur

Werkgebieden

Loopbaanadviseur Brigitte Franssen staat voor rust en vertrouwen

Bij Brigitte vindt je rust. Dat komt door haar uitstraling, maar zeker ook door haar brede kennis van zaken. Vertrouwen is een groot goed in een loopbaantraject, ze is er dan ook erg op gericht om de kandidaten, werkgevers of teams die ze begeleid dit te geven. Zowel in zichzelf als mens en professional en als coach. Daarbij heeft zij ruime ervaring in het begeleiden van oncologische patiënten bij hun loopbaan en herstelproces. Haar eigen ervaring op het gebied van kanker is vaak van meerwaarde tijdens een traject en ze weet als geen ander hoe het is om tijdens of na ziekte deel te nemen aan het arbeidsproces.

Betrokken, geduldig en tactisch

Oprechte betrokkenheid, een dosis geduld en tact maken haar tot iemand die goed vorm kan geven aan samenwerking tussen collega’s. Ook komen deze vaardigheden haar goed van pas bij het begeleiden van loopbaanveranderingen.

Werknemers- en werkgeversperspectief

Voordat ze loopbaancoach werd, had ze diverse HR-functies binnen de gezondheidszorg en het onderwijs. Ze weet dus van de rand en de hoed en kan een situatie goed belichten vanuit werknemers- én werkgeversperspectief.

Scroll naar boven