Fysio Jansen

Logo Fysio Jansen oncozorg Deurne

Adres

Milhezerweg 27 5752 BA Deurne

Een fysiotherapeut met oncologie als aandachtsgebied onderzoekt, behandelt en begeleidt mensen die kanker (gehad) hebben en naar aanleiding daarvan kampen met lichamelijke en psychische klachten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld spanningsklachten, pijn, verklevingen, verminderde beweeglijkheid en spierkracht, conditieverlies en vermoeidheid. De fysiotherapeut kan iets betekenen in iedere fase van de ziekte en zal altijd rekening houden met de beperkingen die daarbij horen. Bij Oncozorg Deurne kan je voor fysiotherapeutische begeleiding, medische trainingen én oedeemtherapie terecht bij Fysio Jansen.

De (oedeem)fysiotherapeut en medische trainer kan adviezen geven over het bepalen van jouw grenzen en het opbouwen van je conditie. Ook kan de fysiotherapeut je helpen bij het herwinnen van zelfvertrouwen en het aanleren van zelfmanagement (in de vorm van sporten).

Fysiotherapie is een erkende specialisatie binnen de fysiotherapie. Naast de basisopleiding is er nog een aanvullende opleiding gedaan tot oncologie fysiotherapeut. Ditzelfde geldt voor oedeemtherapie.

Scroll naar boven