Over ons

Oncozorg Deurne is een samenwerkingsverband tussen lokale zorgprofessionals die de zorg voor mensen met kanker en hun omgeving graag zo compleet, duidelijk en toegankelijk mogelijk maken.

Samenwerking houdt in dat er veel overleg en overlap is tussen de verschillende zorgverleners, dit maakt dat grenzen eigenlijk niet bestaan. Zorg op maat stopt volgens ons niet bij de kaders van het eigen vakgebied, maar reikt tot de puntjes van jouw zorgbehoefte.

En wat is dan eigenlijk die zorgbehoefte? Soms voel je algemeen dat het niet lekker met je gaat, maar lukt het je niet de kern van het probleem boven water te krijgen. Wij helpen je graag bij het vinden van antwoorden en verhelpen of verminderen van jouw klachten. Dat doen we door te kijken naar jou als mens met alles wat daarbij hoort; lichaam, geest en omgeving.

Bij Oncozorg Deurne staan we met een grote, uiteenlopende groep professionals klaar er om jou het leven met kanker (in de voorgeschiedenis) weer te laten leiden in plaats van lijden.

Samen zorgen we ervoor dat we jou een compleet pakket kunnen bieden, maar natuurlijk heeft niet iedereen alles nodig.

Wat nodig is, bepalen we op basis van onze ervaring en inschatting maar in overleg met jou. De eerste stap in dit proces is een intakegesprek. Aan de hand daarvan zal duidelijk worden op welke domeinen jij hulp nodig hebt en kunnen de betreffende behandelaren worden gekoppeld.

Scroll naar boven