Zo-ik loopbaanadvies

Zo-ik loopbaanadvies

Adres

Regio Deurne e.o.

Kanker wacht niet per definitie tot jij met pensioen bent. Gelukkig is er in steeds meer gevallen een leven na de ziekte, dat kan dus ook zomaar een werkzaam leven zijn. Maar of je nou geheel genezen bent of niet, kanker laat sporen na en die kunnen zeker hun weerslag hebben op jouw werkmogelijkheden. Het is dus niet vanzelfsprekend dat je op de oude voet verder kunt of wilt.

Een loopbaanadviseur is de aangewezen persoon om naast je te staan in het proces van werkhervatting tijdens of na kanker. Samen met jou wordt gekeken naar jouw mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de huidige of toekomstige functie. Je staat er niet alleen voor, maar doorloopt het pad hand in hand met iemand die de ins en outs kent. Via Oncozorg Deurne kan je terecht bij Zo-ik loopbaanadvies.

Een loopbaanadviseur helpt mensen die om wat voor reden dan ook vastlopen in hun carrière. Dat kan dus ook zijn ten gevolge van ziekte. Samen met jou wordt inzichtelijk gemaakt waar jouw wensen en mogelijkheden liggen. Doel is om dit te vertalen naar concrete opties.

Maak kennis met

Scroll naar boven