Inge Jones-Buijs

Fysiotherapie, Oedeemtherapie

Oncologie- en oedeemfysiotherapeut Inge Jones-Buijs is via een aantal omzwervingen uitgekomen bij de doelgroep waar haar hart sneller van gaat kloppen. Als master geschoold oncologiefysiotherapeut en ervaren rot in het vak is ze een waardevolle toevoeging voor het team van Oncozorg Deurne.

Samenwerking is Inges middle-name. Dat doet ze zowel met haar cliënten als met collega’s uit allerlei vakgebieden; alles voor de best mogelijke zorg. Als je haar leert kennen, dan kom je er achter dat ze recht door zee is en voor je door het vuur gaat. Inge is direct en eerlijk, ze houdt van vooruit komen, heeft een groot luisterend oor en een wijs onderbuikgevoel.

Een echte kartrekker wil Inge zich qua ondernemen niet noemen, maar in haar behandelingen is ze dat wel degelijk. Als eenmaal duidelijk is welke richting haar patiënt op wil, zal ze alle zeilen bijzetten om bij de bestemming te komen.

Na jarenlang een heel eind naar haar werk gereden te hebben, werkt Inge nu in haar eigen woonplaats. Je kunt haar dus zomaar tegenkomen tijdens een wandeling met de hond of rondje hardlopen in het bos.

Scroll naar boven