Henriëtte Vievermans

Huidtherapie

henriette-vievermans huidtherapeut oncozorg Deurne

Werkgebieden

Henriëtte Vievermans is in 1993 begonnen met een eigen praktijk, welke ze van een collega-huidtherapeut over kon nemen. Huidtherapie was toentertijd nog niet zo bekend in Nederland. In 2001 kwamen de lasers op de markt, waarbij Henriëtte een van de eerste in Nederland was die een Ellipse ontharingsapparaat in haar praktijk had staan.  Hiermee kwam er een enorme doorbraak in de huidtherapie, omdat het behandelaanbod uitbreidde met laserbehandelingen. In 2005 heeft Henriëtte de stap genomen om zich te vestigen in een medisch Centrum in Venray, waarbij Huidtherapie Vievermans zich verder uitbouwde. Er kwam personeel en het behandelaanbod werd uitgebreid. Sinds 2015 is de praktijk gevestigd in het Medisch Cenrum Wieënhof in Venray. Door het aannemen van meer personeel en het aanbieden van cosmetische behandelingen door een arts, kon een nieuwe naam niet uitblijven: Vievermans Huidkliniek was geboren.

Henriëtte houdt wel van een uitdaging als onderneemster en daarom werd in het najaar van 2018 het idee geopperd om nog een praktijk elders te openen. Het vinden van een geschikte locatie was daarbij nog een grote zoektocht. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en is Vievermans Huidkliniek sinds 2019 gevestigd en geopend in Eindhoven.

Een nieuwe uitdaging kon natuurlijk niet uitblijven. Vandaar dat Henriette met haar team in Augustus van 2023 een derde vestiging heeft geopend in Deurne. Ook op deze locatie kunnen cliënten terecht voor alle behandelingen die Vievermans Huidkliniek aanbied.

Scroll naar boven