Hanneke Smets

Mammacare

Hanneke Smets Mammacare adviseuse Pieternel

Werkgebieden

ELKE VROUW IS UNIEK.

PIETERNEL LINGERIE HEEFT ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Borstkanker kan iedereen krijgen. Het is niet alleen de aandoening die bezorgdheid geeft, maar ook het geheel of gedeeltelijk verliezen van een borst. Zelfs nadat je genezen verklaard bent van de ziekte, blijft het moeilijk om met de lichamelijke verandering om te gaan.

Hoe nu verder? Je wilt je net zo zelfverzekerd en vrouwelijk voelen als voor je borstoperatie en vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Hanneke van Pieternel Lingerie Deurne is specialist op het gebied van het aanmeten van externe borstprotheses en bijpassende lingerie. Zij is zich er erg van bewust dat vrouwen na een volledige of gedeeltelijke amputatie van de borst zichzelf weer even mooi willen voelen als daarvoor. Hanneke zal er alles aan doen om tot het beste en mooiste resultaat te komen.

Behalve een uitgebreid assortiment aan borstprotheses, beschikt Pieternel Lingerie Deurne ook over een grote en gevarieerde collectie aan passende lingerie en badkleding. Aandacht voor de klant, maar ook deskundig en uitgebreid advies zijn voor Hanneke erg belangrijk. Eerlijkheid en een goede service gaan voor alles.  Zorg houdt bij Pieternel Lingerie niet op als je met een nieuwe borstprothese naar huis gaat. Nazorg is een minstens even belangrijk onderdeel. Voor vragen en advies wordt altijd tijd gemaakt. 

Scroll naar boven