Evie van der Heijden

Dermatografie

Evie Honings | medische tatoeages | Oncozorg Deurne

Werkgebieden

Eenmaal afgestudeerd aan de kunstacademie startte Evie aan de opleiding Allround PMU artiest, later volgden nog een specialisatie voor medische tatoeages (dermatograaf) en diverse master classes. Behalve voor medische tatoeages kan je bij Evie ook terecht voor correctie van beschadigde of mislukte permanente make-up.

Evies passie is het plaatje kloppend maken. Als kind was ze al creatief bezig met schilderen, kleurgebruik en gezichten tekenen.

Pigmenteren is in zekere zin ook een vorm van kunst. Het gezicht is hierbij het canvas. Ook voor de medische pigmentatie komt de uitgebreide kleurenleer zeer goed van pas. Voor Evie is dat de dankbare kant van haar vak. ‘Mensen betekenisvol helpen, dat is wat mijn werk zo mooi maakt!’

Evie is breed opgeleid op het gebied van pigmentatie. Jaarlijks volgt ze masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Ze is gespecialiseerd in toepassing van kleur en vorm, passend bij gezicht en lijf.

De werkzaamheden die Evie uitvoert zijn officieel GGD gecertificeerd. Mede hierdoor ben je ervan verzekerd dat de pigmentatie behandeling volledig veilig is.

Er wordt gewerkt volgens alle veiligheid- en hygiëne richtlijnen. Zeker als je ernstig ziek bent of bent geweest is dat van essentieel belang.

Scroll naar boven