Pruiksalon Natascha

pruikenspecialist Natascha van Pruiksalon Natascha

Adres

Kapelweg 6 5756AJ Vlierden

Chemotherapie kan haaruitval veroorzaken. Meestal tijdelijk, maar zeker voor dames is dit een enorme confrontatie met de ziekte. Het maakt dat de hele buitenwereld ziet dat je ziek bent en precies dat is wat de meeste mensen met kanker niet willen. Het is al erg genoeg dat de ziekte in het lichaam zit, het hoeft daarbij niet ook nog zichtbaar te zijn. Je kunt kiezen voor een sjaal, hoed of pet, maar een pruik behoort ook tot de opties.

Een pruikenspecialist hakt dagelijks met dit bijltje en weet hoe belangrijk het is om een natuurlijk ogende creatie te maken. In overleg met jou worden kleur en model bepaald, dit gebeurt vaak al voordat het haar begint uit te vallen zodat de pruik klaar is als die nodig is. Via de zorgverzekering is vergoeding voor een pruik mogelijk. Het is raadzaam je hierover te laten informeren. Bij Oncozorg Deurne kan je terecht bij pruikenspecialist Natascha van Pruiksalon Natascha.

Een pruikenmaker kan pruiken vervaardigen voor vele doeleinden, maar doet dit in de regel vaak voor mensen in een oncologisch traject. Deze ervaring maakt dat jij je kunt overgeven aan de kennis en kunde van deze specialist zodat een scherp randje van jouw oncologietraject wat zachter wordt.

Maak kennis met

Scroll naar boven