Puur acupunctuur

Logo puur

Adres

Reeksenakker 1a 5752 AH Deurne

Acupunctuur kan kanker niet genezen, maar het kan zeker wel bijdragen aan het verminderen van bijwerkingen en andere klachten die ontstaan tijdens en na de behandeling. Acupunctuur is dus een mooie aanvulling op de standaardbehandelingen. Je kunt aan acupunctuur denken bij uiteenlopende klachten zoals misselijkheid, braken, obstipatie en diarree door de chemo, opvliegers en nachtzweten, vermoeidheid, pijn, droge mond, slaapproblemen, angst en spanning. Acupuncturist Irma de Groot is  verbonden aan Oncozorg Deurne, bij haar kan je dus terecht met klachten die gerelateerd zijn aan kanker.

Je lijf kan behoorlijk ontregeld raken door de chemobehandelingen en natuurlijk ook door alle emoties die de ziekte met zich meebrengt. Door middel van acupunctuur wordt het lichaamseigen herstelvermogen geactiveerd. Hierdoor worden klachten verminderd of zelfs helemaal weggenomen. Je zult merken dat de energie weer gaat stromen door jouw lichaam. Energie je heel hard nodig hebt om de behandelingen goed te kunnen doorstaan.

Acupunctuur geeft de beste resultaten als er al tijdens de chemokuren mee gestart wordt. Klachten kunnen dan worden voorkomen of de heftigheid ervan kan beperkt blijven. Acupunctuur gaat goed samen met de chemobehandelingen en heeft geen negatieve werking op de kuur.

Maak kennis met

Scroll naar boven